• DOLAR 32.365
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2324.938
  • ...
"Eğer adalet varsa herkes için olması gerekir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Siirt Merkez İlçe 2'nci Olağan Kongresine katılan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Cemal Çoban, Bir kısım insanlara FETÖ sizi mağdur etmiş diye onları tahliye ediyorsunuz. Fakat dindar kesim için kılınızı kıpırdatmıyorsunuz. Nerede kaldı adalet? Eğer adalet varsa herkes için adalet olması gerekir." diyerek dikkat çekti.

HÜDA PAR Siirt Merkez İlçe 2'nci Olağan Kongresi yapıldı.

Parti binasında gerçekleştirilen kongreye HÜDA PAR Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemal Çoban, İl Başkanı Behçet Sevgili, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Kongrede, yapılan yoklamanın ardından Divan Başkanlığı seçimine geçildi. Divan başkanlığı seçiminden sonra HÜDA PAR Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemal Çoban bir konuşma yaptı.

"Eğer adalet varsa herkes için adalet olması gerekir"

Yapılan kongrenin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Çoban, FETÖ'nün yaptığı kumpaslarla birçok İslami kesimi mağdur ettiğini ve hükümetin bir an önce adaleti sağlamakla yükümlü olduğunu söyledi.

Çoban, "15 Temmuz darbe girişiminden sonra biliyorsunuz, hükümet 'FETÖ mağdurları' adı altında Ergenekon ve Balyoz sanıkları için yeniden yargılamalar yaptı, çoğunu beraat ettirdi. Ama aynı FETÖ'nün mağdur ettiği dindar kesim ise halen cezaevinde ömür çürütüyor. İşte burada adalet yok. Bir kısım insanlara FETÖ sizi mağdur etmiş diye onları tahliye ediyorsunuz. Fakat dindar kesim için kılınızı kıpırdatmıyorsunuz. Nerede kaldı adalet? Eğer adalet varsa herkes için adalet olması gerekir. Eğer FETÖ gerçekten bir terör örgütü ise o zaman onun mağdur ettiği kesimleri serbest bırakmak zorundasın. Çok iyi biliniyor ki FETÖ'nün komplo kurmadığı bir kesim yok. Dolayısıyla devletin bu adaletsizliği bir an önce ortadan kaldırması gerekiyor." şeklinde konuştu.

"İnsanlarımızın HÜDA PAR'ın reçetesine ihtiyacı var"

Tek gayelerinin insanların refahı ve kurtuluşlarına vesile olmak olduğunu dile getiren Çoban, şu ifadeleri kullandı: "HÜDA PAR fertlerinin sorumluluğu büyüktür. Çünkü bizim davamız hakkaniyet davasıdır. Bizim davamız hakkın hatırını her şeyin üstünde tutan bir davadır. Biz koltuk davası gütmüyoruz, bizim herhangi bir menfaat etmemiz söz konusu değil. Tek gayemiz hem bu dünyada hem ahirette insanları refaha kavuşturmak. Bizim Genel Merkez olarak bütün kardeşlerimizden istirhamımız, davamızın insanlara götürülmesi. Çünkü insanlarımızın HÜDA PAR'ın reçetesine ihtiyacı var. Bu reçete bizim özümüzdür, bizim inancımızdır. Bu reçeteyi insanlara götürmediğimiz zaman amacımıza ulaşmamış olacağız. Bu bağlamda sahada çalışan kardeşlerimin bu bilinçle davayı halka götürülmesi gerekir."

Yapılan seçim sonucu Siirt Merkez İlçe Başkanlığına Recep Işıktaş seçildi. (Murat Orhan - İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir