• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman'da esrar ve gümrük kaçağı sigara ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkezde yapılan yol kontrollerinde durdurulan bir araçta 21 kilo 806 gram toz esrar ile ayrıca durdurulan iki araçta yapılan aramalarda toplamda 72 bin 600 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "İlimiz giriş ve çıkışlarında yapılan güvenlik kontrollerinde durdurulan araç sürücüsü Ü.E.D (33) isimli şahsın şüpheli hal ve hareketler sergilemesi üzerine bahse konu aracın Sarıkız uyuşturucu madde arama köpeği ile yapılan aramasında araca zulalanmış vaziyette toplam ağırlığı 21 Kilo 806 gram gelen uyuşturucu toz esrar maddesi ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamada, gözaltına alınan Ü.E.D (33) isimli şüpheli şahsın, Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma ve Sağlama suçlarından adli işlem yapıldıktan sonra adli mercilere sevk edildiği kaydedildi.

Yine Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, durdurulan bir akaryakıt tankeri ile başka bir araçta yapılan aramalarda toplamda 72 bin 600 paket kaçak sigara ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, durumundan şüphelenilerek durdurulan bir akaryakıt tankerinin yapılan aramasından tankere zulalanmış şekilde toplam 51 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği ifade edildi. Konuyla ilgili olarak gözaltına alınan 2 şüphelinin tamamlanan işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildiği kaydedildi.

Açıklamanın devamında, durumundan şüphelenilerek durdurulan bir aracın yapılan aramasında aracın kasasına hazırlanmış özel düzenek içerisine zulalanmış vaziyette toplam 21 bin 600 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği bildirildi. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir