• DOLAR 32.324
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2295.944
  • ...
`CIA`nın Türkiye`de İşi Ne?`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Konya İnanç Özgürlükleri Platformu 236. kez Kayalı park Meydanında buluştu. Basın açıklamasını Platform adına Mahmut Demir okudu. Demir, "Bir ateş topuna dönmekte olan bölgemiz her an birçok büyük patlamaya gebedir. Bu ateş topunun fitilinin ateşleyicisi olarak CIA başkanı ülkemizi ziyaret etmiştir. Halkımıza açıklanmayan bu görüşmenin ülkemizi büyük bir ateşe sürükleyeceğinden endişe etmekteyiz" dedi.

Türkiye, Ortadoğu`nun Figüranı mı Yapılmak İsteniyor?
Suriye`de ki gelişen olaylar karşısında Türkiye`nin bir duruş ortaya koyduğunu ifade eden Demir, gelinen son noktada gelişmelerin Suriye ile olan ilişkilerin tamamıyla bitirildiğini ve hükümetin Suriye ile barış ve diyalog girişimlerini bitirdiğini söyledi. Demir, "Bu ilişkilerde Amerika`nın rolü ne derecededir? Bu tutum Türkiye ve Suriye haklarına ne kadar yararlı olacak ve zararlı olacaktır. Türkiye Ortadoğu`da şekillendirilmek istenen yeni Coğrafya`nın figüranı mı yapılmak istenilmektedir?" dedi.

Müslüman Kamuoyunu Uyarıyoruz!
Müslüman kamuoyunu Suriye üzerinden çıkacak her türlü fesada karşı uyaran Demir, herkesi kardeşlik hukukunu gözetmeye davet etti. Demir, "Kardeşliğimizi zedeleyecek her çirkin komployu anlayışı ve davranışı şiddetli bir şekilde kınıyor ve İslami camiaları daha uyanık ve duyarlı olmaya çağırıyoruz" diye konuştu. (M. Ata Doğu/M. Enes İmir - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir