• DOLAR 32.564
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2428.966
  • ...
Mardin`de `Harire Şenliği` düzenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Büyükşehir Belediyesi "Harire Şenliği" düzenledi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki şenliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vali Mustafa Yaman, protokol üyeleri ve vatandaşların katıldığı şenlikte, Mardin'e özgü üzüm ve undan yapılan harire tatlısı hazırlanarak vatandaşlara ikram edildi.

Şenlikte konuşan Yaman 11 ay önce göreve başladıkları günden bu yana vatandaşlara hizmet için çalıştıklarını söyledi.

Yaman, "Yaklaşık bir buçuk yıldan bu yana Mardin'de Valilik görevini sürdürüyorum. Diğer yandan hükümetimizin ve devletimizin 11 ay önce bize verdiği yerel yönetim görevini de başarıyla devam ettiriyoruz. Biz göreve gelir gelmez Büyükşehir Belediyemizin tüm bütçesini halkımıza harcamak için projelerimizi çizdik. Gencinden yaşlısına, kadınından çocuğuna kadar tüm vatandaşlarımıza dokunan projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bu şehri şenlik havasında, size danışarak hep birlikte yönetiyoruz ve yönetmeye devam edeceğiz. Bundan sonra da sizin inançlarınıza, gelenek ve göreneklerinize, adetlerinize uygun programlar devam edecek. Her şey sizin için olacak." dedi.  (M. Salih Keskin - İLKHA)














 

Bu haberler de ilginizi çekebilir