• DOLAR 32.483
  • EURO 34.888
  • ALTIN 2479.474
  • ...
Kızıltepe'de 9 köy okulu onarıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2017-2018 Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla Kızıltepe Belediyesi, belirlediği 9 köy okulunda tamirat, tadilat, bakım, onarım işlemlerini gerçekleştirdi. Daha önce Bahçelievler Halk Evi olarak hizmet veren binayı da ortaokula dönüştürerek mahalledeki okul ihtiyacını karşıladı.

Okulların çevre düzenlemesi ile birlikte bahçe düzenlemelerini de gerçekleştiren belediye ekipleri, taleplere göre tuvaletler ve çatı tamiratlarından, bahçe duvarlarına kadar birçok çalışma desteği sağlıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş, Öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim alabilmeleri için, eğitime her fırsatta destek olacaklarını söyledi.

Odabaş, "Eğitim kalitesinin artması, çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim-öğrenim görmesi bizim de geleceğe daha güvenle bakmamızı sağlıyor. Amacımız yarınımızın güvencesi olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim-öğretim almasını sağlamak. Biz Kızıltepe Belediyesi olarak çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim öğretim görmesi için üzerimize düşeni yapacağız. Elimizden geldiği ölçüde destek vermeye devam edeceğiz. Çünkü çocuklarımız bizim geleceğimizdir." diye konuştu." (İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir