• DOLAR 32.581
  • EURO 34.932
  • ALTIN 2430.449
  • ...
Mardin`de yapı denetimi istişare toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün rutin olarak düzenlediği yapı denetimi istişare toplantılarının 17'incisini Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıya; Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Alaattin Demirat, Mardin Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkan Vekili Derya Dağ Açıl, Artuklu İmar Müdür Vekili Selçuk Aydoğmuş, Midyat İmar Müdürü Murat Akgün, Nusaybin İmar Müdürü Necmettin Kardaş ile yapı denetim kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda yapı denetim kanunu hakkında bilgiler verilirken katılımcılara hitap eden Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Demirat, "Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği'nin tavizsiz uygulanması sayesinde, ilimizin her ilçesinde imar prensiplerinin hâkim olduğu mükemmel şehircilik anlayışının yansımalarını zaman içinde görmek mümkün olacaktır." dedi.

Toplantıda söz alan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı İmar Daire Başkan Vekili Derya Dağ Açıl ise "Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün yapı denetim sisteminin uygulanmasıyla ilgili katkılarını biliyoruz. Bu toplantıların, imar ve uygulamaları konusunda farkındalık yaratması açısından da faydası büyüktür. Diğer ilçelerimizin İmar Müdürleri ile daha sık görüşerek sorunların en hızlı bir şekilde çözümüne katkı yapacağız." diye konuştu. (M. Salih Keskin- İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir