• DOLAR 32.51
  • EURO 34.869
  • ALTIN 2473.062
  • ...
Beşiri`de Kutlu Doğum Hazırlıkları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Beşiri Hizmet-Der, Kutlu Doğum hazırlıklarına başladı. Batman Peygamber Sevdalıları Platformunun başlatmış olduğu``her gül bir salâvat hergün bin salâvat Hz. Muhammed`e Milyar Salâvat`` kampanyasının afiş ve broşürlerini ilçe genelinde dağıttı.

8 Nisan pazar günü eski top sahasında düzenlenecek kutlu doğum hazırlıklarına devam eden Hizmet-Der, Peygamber Sevdalıları Platformunun 14 Nisan Cumartesi günü Türkiye geneli yapacağı ``KDSS(Kutlu Doğum Siyer Sınavı) sınavının da afişlerini ilçenin belirli noktalarına ve işyeri camekânlarına dernek gönüllüleri tarafından asıldı.

Dernek başkanı Nasır Efrens, kutlu doğum ayını dolu dolu yaşamak ve yaşatmak için ellerinden geleni yaparak yüce Allah`ın hoşnutluğunu en güzel bir şekilde kazanmak için özveriyle çalışacaklarını dile getirdi. Efrens, "Peygamber efendimiz Hz. Muhammed`e (A.S.) milyar salâvat kampanyası ile her an Resulullah`ı akılda tutmayı, attığımız her adımda örnek yaşantısını düşünmeyi hedefliyoruz. Bu kampanya çerçevesinde bol bol salâvat, yasin ve hatim teslim etmek istiyoruz" dedi.

(Kenan Önder - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir