• DOLAR 32.596
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2494.934
  • ...
Batman`da "Muhtaçlara Umut Ol" kermesine davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaptığı yardımlarla dar gelirli ailelerin ve kimsesizlerin umudu haline gelen Batman Umut Kervanı, yetim ve muhtaç aileler yararına "Muhtaçlara Umut Ol" temasıyla 3 gün sürecek kermes düzenliyor. 15-17 Ekim'de saat 11.00 ila 18.00 arasında 2000 İş Merkezi zemin katında yapılacak kermese tüm Batmanlılar davet edildi.

Batman Umut Kervanı Başkanı M. Ali Işık yaptığı açıklamada, yetim ve muhtaç aileleri sevindirmek için böylesi bir etkinlik yapmak istediklerini söyledi. 

Kermeste yardım severlerin yapacakları sıcak ev yemekleri, tatlı, hediyelik eşya, giyim ve muhtelif eşya çeşitlerinin satılacağını belirten Işık, tüm hayırsever halkın davetli olduğunu kaydetti.

Kermesin bu pazar günü başlayıp salı günü sona ereceğini aktaran Işık, "Bizler Batman Umut Kervanı olarak sadece yılın bazı günlerinde veyahut dönemlerinde fakir, mağdur, muhtaç ve yetim aileler için çalışmalar yapmamaktayız. Her ortamı vesile kılarak fakir, mağdur ve muhtaç ailelere gelir getirmek için çeşitli programlarımız olmaktadır. Bizler 2017 yılı içerisinde bir kermes yapmayı planladık. Yetim ve muhtaç aileler yararına 15-17 Ekim arasında kermes düzenlemeyi uygun gördük." dedi.

"Amacımız, yetim ve muhtaç ailelerin yüzünü güldürmektir"

Tek amaçlarının yetim ve muhtaçların yüzünü güldürmek olduğunu vurgulayan Işık, "Muhtaçlara Umut Ol' ismi adı altında kermes düzenleyeceğiz. Yerimiz Meydan Mahallesi 2000 İş Merkezi zemin katında olacaktır. İnşallah tüm hayırseverler, üye ve gönüllerimizle bu kermesimizi gerçekleştireceğiz. Bu konuda hayırsever Batman halkından talebimiz; Batman halkının yapacağımız bu kermese katkı sunmalarıdır. Gelip en azından bir öğün yemeklerini, ihtiyaçlarını temin etmelerini istiyoruz. Amacımız, bir nebze dahi olsa yetim ve muhtaç ailelerin yüzünü güldürmektir. Bu vesileyle onlara maddi ve manevi açıdan destek çıkmaktır." diye konuştu. (M. Fatih Akgül - İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir