• DOLAR 32.485
  • EURO 34.573
  • ALTIN 2483.262
  • ...
Polisle çatışan kişinin 2 kızı ile oğlu tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te uyuşturucu ticareti yapma, adam yaralama ve gasp gibi 9 ayrı suçtan hakkında yakalama kararı bulunan, dün evine düzenlenen operasyonda gözaltına alınmamak için polise ateş açan kişinin gözaltına alınan 4 çocuğundan 2 kızı ile oğlu tutuklanarak cezaevine konuldu.

Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda 3 katlı bir apartmanda ikamet eden ve uyuşturucu ticareti, adam yaralama ve gasp gibi 9 ayrı suçtan hakkında yakalama kararı bulunan Z.D.K. isimli şüphelinin evine savcılık kararıyla operasyon düzenlendi.

3 katlı apartmanın tamamını kiralayan Z. D. K, kendisini gözaltına almaya gelen polislere ateş etmeye başladı. Şüphelinin teslim olmaması ve ateş açmayı sürdürmesi üzerine polis ile şüpheli arasında 10 dakika süren çatışmada Z. D. K, yaralı ele geçirildi.

Operasyonun ardından da evde yapılan aramada 3 pompalı tüfek ile çok miktarda fişek bulunmuş ve şüphelinin iki kızı ile iki oğlu gözaltına alındı. gözaltına alınan Z.D.K'nin kızları E.K., S.K. ile oğlu S.K'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Şehitkamil Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, cezaevine götürülürken, 18 yaşından küçük diğer oğlunun ise Çocuk Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Öte yandan, polislerle girdiği çatışmada yaralı ele geçirilen Z.D.K'nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir