• DOLAR 32.564
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2433.33
  • ...
Umut Kervanından Tatvan`da ihtiyaç sahibi ailelere yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Vakfı, bir yandan Arakanlı Müslümanlar için başlattığı yardım kampanyasını sürdürürken, bir yandan da Türkiye'deki il, ilçe, bağlı köy ve beldelerde ihtiyaç sahibi ailelere yardımlarına devam ediyor.

Bu kapsamda, Umut Kervanı Vakfı tarafından Bitlis'in Tatvan ilçesinde onlarca ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunuldu.

Vakfın Tatvan'daki temsilcisi Yücel Oktay, en ücra köşelerde dahi tespit etikleri ihtiyaç sahibi ailelere imkânları dâhilinde yardımda bulunduklarını belirtti.

Hayırseverlere, ihtiyaç sahibi ailelerin sıkıntılarının giderilmesi için çağrıda bulunan Yücel, "Umut Kervanı Vakfının Arakanlı Müslümanlar için başlattığı yardım kampanyası için çalışmalar yürütüyoruz. Bunun yanında da ilçemizde bulunan ve tespit etiğimiz ihtiyaç sahibi aileler var. Bu ailelerin sofrasına sıcak bir tas çorba götürmek için çalışıyoruz. Fakat ihtiyaç sahibi insanlarımızın sayısı çok olunca hepsine yardım ulaştıramıyoruz. Buna imkânımız yetmiyor. Neticede bizler hayırseverlerden ne kadar yardım alırsak o kadar aileye ulaşabiliriz. Bundan dolayı daha çok aileye ulaşmak ve onların mağduriyetlerini gidermek için hayırseverlerimizin yardımını bekliyoruz. Bu ay da ilçemizde onlarca aileye gıda yardımında bulunduk." dedi. (Şükrü Tontaş - İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir