• DOLAR 32.546
  • EURO 34.883
  • ALTIN 2429.794
  • ...
İpekyolu'nda yeni yol ve asfalt çalışmaları sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İpekyolu Belediyesinin, yaz boyunca sürdürdüğü yol ve asfalt çalışmaları yaklaşan kış ayları öncesinde hız kazandı.

İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçede çeşitli noktalarında yaptığı çalışmalar çerçevesinde yapılan açıklamada, "Selimbey Mahallesi Üç Evler Pazar Sokak'ta, eski yolun tamamen sökümü yapılarak yol genişletildi, alt yapı ve bordür çalışmaları tamamlandıktan sonra da asfalt dökümüne başlandı. Çalışmanın bir hafta içinde tamamlanması planlanıyor, Şehit Kemal Görgülü İlk ve Orta Okulu'nda ise bordür sınırlandırılmasının ardından temel malzemesi serildi ve asfalt dökümüne başlandı." denildi.

Açıklamanın devamında ise "Yalı Mahallesi'nde 7 kilometrelik yol, gerekli alt yapı, kaldırım ve bordür çalışmalarının ardından asfaltlanmış olup Buzhane Mahallesi Edremit Sokak'ta 1 kilometrelik yol genişletilerek temel malzemesi serilmiş olup, çift taraflı kaldırım ve bordür çalışmaları yapılarak asfalt dökümüne hazır hale getirilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Vekili Cemil Öztürk, yaklaşan kış ayları öncesinde yeni yol ve asfalt çalışmalarının tamamlanması için gayret gösterdiklerini belirterek, vatandaşlarımızın rahatı ve konforu için tüm imkânların seferber edildiğini vurguladı. Öztürk ile sohbet eden mahalle sakinleri de çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. (İLKHA)
 







Bu haberler de ilginizi çekebilir