• DOLAR 32.372
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.233
  • ...
Türkiye genelinde hava durumu...
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelerine göre, Türkiye'nin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Muş, Bingöl çevrelerinin sağanak yağışlı, bu sabah saatlerinde Hatay'ın kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı ve Türkiye genelinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece altında seyredeceği bekleniyor.

BÖLGELERDE HAVA

Marmara: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde güneydoğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Ege: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Akdeniz: Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, bu sabah saatlerinde Hatay'ın Yayladağı, Arsuz, Samandağ ve İskenderun ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Isparta ve Burdur çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

İç Anadolu: Parçalı ve az bulutlu, kuzeydoğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Batı Karadeniz: Parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları ile Doğu Karadeniz'in aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Doğu Anadolu: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzeydoğusu ile Muş ve Bingöl çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, bölgenin kuzeydoğusunun yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Parçalı, kuzeyinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BAZI İLLERDE HAVA

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 29°C

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 18°C

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu 25°C

Erzurum: Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı, yüksekleri yer yer karla karışık yağmurlu 13°C

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 23°C

Manisa: Az bulutlu 25°C

Trabzon: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 16°C

Zonguldak: Parçalı bulutlu 18°C (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir