• DOLAR 32.374
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.581
  • ...
Ağrı`da okul müdürleri toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul müdürlerine yönelik toplantı, Halk Eğitim Merkezinin konferans salonunda gerçekleştirildi.

İlk olarak gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda konuşan Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, müdürlerden, öğretmen, veli ve öğrencilerle birlikte hareket etmelerini istedi.

Turan, "Sizlerin sadece birer yönetici olmasını değil, birer lider olmasını istiyorum. Öğrenci ve öğretmenlerle olan ilişkileriniz konusunda da liderlik vizyonunuzu ön planda tutmanızı bekliyorum. Bulunduğunuz ortamda bir takım ruhu oluşturun. Öğretmenlerle, velilerle ve öğrencilerle takım ruhu içerisinde olun. Klasik yaklaşımlarla durağan bir eğitimden çıkarak sevgi kültürüne dayalı ve iletişimi iyi olan yöneticiler olma yolunda gayretler sarfedin. Yönetmeliğin gerektirdiği işlerin yanında, farklı bir yaklaşım ve liderlik anlayışıyla okulunuzu başarıya ulaştırmanızı bekliyorum." dedi.

Toplantı, okul müdürlerinin görüş, öneri ve taleplerini belirtmesinin ardından sona erdi.

Toplantıya; Turan'ın yanı sıra il milli eğitim müdür yardımcıları Özlem Çeçen, İshak Hasanoğlu ve Neriman Karakoç, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.

Taşımalı eğitimle ilgili toplantı

Ayrıca, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan başkanlığında "taşımalı eğitim" kapsamında yüklenici firma yetkilileri ile koordinasyon toplantısı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Neriman Karakoç, Milli Eğitim Destek Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Demir, Milli Eğitim Müdürlüğü Destek Hizmetleri Şefi Şehmus Yalvaç ve yüklenici firmalarının katıldığı toplantıda konuşan Turan, şunları söyledi: "Öğrencilerimizin daha güvenli bir şekilde evlerinden okullara, okullarından evlerine dönmeleri için yapmamız gerekenleri konuşmak, karar altına almak için toplandık. Öğrenci taşımasının en güvenilir şekilde yapılması için yüklenici-sürücü, okul müdürleri olarak üzerimize düşen görev ve sorumlulukları yerine getirmek zorundayız. Taşımakta olduğumuz çocuklar hepimizin çocuklarıdır. Servis taşımacılığı zor ve sorumluluk isteyen bir iştir. Sorumluluğunuzu hiçbir zaman unutmayın. Bu sorumluluk bilinci ile sürekli en iyisini yapmaya çalışacağınızı biliyoruz. Denetimlerimiz eğitim ve öğretim sezonu boyunca şube müdürümüz Mehmet Demir tarafından sürekli olarak yapılacaktır." (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir