• DOLAR 32.563
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2433.907
  • ...
Kara kışa Rağmen Tadilat Çalışmaları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Artçı depremlerin durması ve halkın Van`a geri dönmeye başlamasıyla hızlanan tadilat çalışmaları kentin her yerinde, kışa ve soğuğa rağmen devam ediyor.

Artçı depremlerin azalması ve halkın geri dönmesiyle başlayan binaların tadilat çalışmaları tüm olumsuzluklara rağmen sürüyor. Konuyla ilgili konuşan inşaat ustası Osman Sarıbulak, yıllardır inşaat işiyle uğraştığını belirterek "yıllardır bu işle uğraşıyorum özellikle depremlerden sonra burada yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İşimiz tehlikelidir. Ancak namertlere muhtaç olmaktan iyidir." dedi.

"Depremin Tüm Mağduriyetini Biz de Yaşadık"
Vanlı olduğunu ve 10 kişilik aileye bakmak zorunda olduğunu söyleyen inşaat ustası, "Depremi tüm mağduriyetleriyle biz e yaşadık imkânımız olmadığı için il dışına da gidemedik. Her zorluktan sonra bir kolaylık vardır bizlerde Hamd olsun çalışıyoruz. Bazen molozları gündüz taşıdığımız için Belediye yetkilileri bizleri zor durumda bırakıyor. Gündüz bunları taşımak yasakmış onun dışında sigortasız çalışıyor ve ağır hasarlı binaların içine giriyoruz. Büyük tehlike atlatıyoruz ." şeklinde konuştu.

Murat Dalgın-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir