• DOLAR 32.593
  • EURO 34.828
  • ALTIN 2415.25
  • ...
SON DAKİKA
Suriye`de Yaralanan Şoför Gaziantep`te
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Suriye’de silahlı saldırıya uğrayan Türk TIR şoförü Suphi Ezer, ağır yaralı olarak Gaziantep’e getirildi. Karnına, omuzuna ve kasığına üç kurşun isabet ettiği ve sol kolunun da kırık olduğu öğrenilen Suphi Ezer, yoğun bakıma alındı.
 
Suriye’de silahlı saldırıya uğrayan 45 yaşındaki Türk TIR şoförü Suphi Ezer, ağır yaralı olarak Gaziantep’e getirildi. Karnına, omuzuna ve kasığına üç kurşun isabet ettiği ve sol kolunun da kırık olduğu öğrenilen şoför yoğun bakıma alındı. Irak’a yük götürdüğü belirtilen Hatay Reyhanlı nüfusuna kayıtlı Suphi Ezer’in, Suriyeli muhalifler ile Esed yanlıları arasında çıkan çatışmanın ortasında kaldığı öğrenildi.
 
Omuzuna, karnına ve kasık bölgesine üç kurşun isabet eden ve sol kolu da kırılan Ezer, ağır yaralı olarak önce ambulansla Karkamış Sınır Kapısı’na getirildi ve Türk yetkililere teslim edildi. Suriyeli yetkililerden teslim alınan yaralı şoför, ambulansla Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Ezer’in hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir