• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Sokağa atıldığı iddia edilen aileye ilişkin Valilikten açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçtiğimiz günlerde kiralarını ödeyemedikleri için sokağa atıldıkları iddia edilen aileyle ilgili çıkan haberler üzerine açıklama yapan Batman Valiliği, bu güne kadar Valiliğe bağlı iki kurum tarafından aileye 103 bin 750 TL yardım yapıldığını belirtti.

Söz konusu aileye her türlü yardımın yapıldığı belirtilen açıklamada, "Söz konusu haberlere konu olan aileye; Batman Valiliği Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzce engelli maaşının verildiği,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız tarafından ise kira, giyim, şartlı eğitim ve sıcak yemek yardımı yapıldığı tespit edilmiştir. 2017 yılı içerisinde aileye toplam 11 bin Türk lirası yardım yapılmış olup, bu güne kadar her iki kurumumuzdan aileye 103 bin 750 Türk lirası yardım yapılmıştır." denildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Şimdiye kadar aileye ilimizin farklı mahallelerinde üç ayrı ev kiralanmış olup, ev sahipleriyle uyuşmazlık yaşadığından dolayı her seferinde evlerden kendi istediğiyle ayrılmıştır. Haberde beyan edildiği gibi, kira bedeli aileye elden verilmemiş olup,  kira bedeli yıllık olarak ev sahibinin hesabına yatırılmıştır." (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir