• DOLAR 32.588
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2507.41
  • ...
HÜDA PAR: Esnafımız zor günler geçiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Ali Çelik ve beraberindeki heyet, Adıyaman Merkez Yunus Emre Mahallesinde bulunan Ağaç İşleri Sanatkârları Esnaf Odalar Başkanı Zeynal Asnuk'u ve bazı esnafı ziyaret etti.

Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Çelik, esnafın zor günler geçirdiğini belirtti.

Çelik, esnafın geneli işsizlikten şikâyet etmekle beraber seçim zamanlarında kendilerini ziyaret ettikten sonra bir daha da kendilerine uğramayan siyasilerden ve seçtikleri milletvekillerinin memleketleri için en küçük bir adım atmadığından dert yandığını ifade etti.

"Esnafımız zor günler geçiyor." diyen Çelik, "Sanayiyi gezdiğimizde makinaların sesi gelmiyordu. Makinaların durması sanayi esnafı için hayatın durması demektir. Vergilerin, kiraların yüksek olması hem iş yeri sahiplerini hem de o iş yerlerinde çalışanlar için oldukça zor bir durum. Biz parti olarak ilimizin sorunlarını her platformda dile getirmeye çalışıyoruz. Daha önce halkımızın maslahatı için nasıl ki kendi menfaatlerimizi bir kenara bıraktık ve halkımız için en olumlu sonucu ortaya koymaya çalıştık. Bu konuda da esnafımız için gerekli girişimlerde bulunup onların sorunlarını rapor haline getirdikten sonra ilgi makamlara ulaştırmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Sanayi esnafı ziyareti sırasında insanların partilere bakış açıcını görünce daha azimli çalışmaları anladıklarını söyleyen Çelik, siyasilerin halka sürekli vaat verdiğini, ancak vaatlerin yerine getirilmeyişi halkın partilere karşı bakış açısını olumsuz etkilediğini vurguladı.

Çelik, "Biz HÜDA PAR olarak halkımızı dürüst siyaset, gerçek adalet ile inşallah ümit var edeceğiz. Halkımız, tertemiz bir siyasetin yapılabileceğini gördükten sonra tüm ümitsizliklerini ve kırgınlıklarını bir yana bırakarak HÜDA PAR saflarında yer almak için gerekli tüm çaba ve gayretin içine girecektir inşallah." dedi.(Cemil Özdaş- İLKHA) 


















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir