• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Hilvan`da Z-Kütüphanesi açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesi Bağlar Mahallesi'nde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda zenginleştirilmiş Z-Kütüphane açıldı.

Açılışa; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, Okul müdürü öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Z-Kütüphanesi hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, kütüphanede 2 binin üzerinde kitap, 5 bilgisayar, yeterince zekâ oyunları takımları araç ve gereç olduğunu söyledi kütüphaneyi öğrencilerin ve velilerinde kullanabileceğini söyledi. 

Turgut, "Ağustos döneminde Milli Eğitim Bakanlığınca ihalesi yapılan Z-Kütüphanesi açılışını bugün Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda gerçekleştirdik. Z-Kütüphanesi modern dünyanın,  çağdaş dünyanın, kütüphaneleridir. Aynı zamanda yeni Türkiye'nin çağdaşlaşan gelişen ülkemizin yeni yüzüdür. Z-Kütüphanesi sadece ve sadece kitaptan ibaret değil kuvvetli bir iletişim ağına mevcuttur. O kütüphaneye giden çocuğumuz dünyanın herhangi bir yerinde herhangi bir dilde yazılan bir kitabı dijital ortamda anında ulaşabilir o kitabı okuyabilir. Z-kütüphane isminde anlaşılacağı üzere zenginleştirilmiş kütüphane demektir.  Z-Kütüphane aynı zamanda hem halkın hem de öğrencinin hizmetine sürekli açık bulunmaktadır. Özellikle Mehmet Akif Ersoy bulunduğu bölge itibariyle tüm bu aktiviteden yararlanmaları bizi mutlu kılacaktır." dedi.

Turgut, ilgili bakanlığa ve emeği geçen idarecilere teşekkür ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu. (Ramazan Şefkatlı-İLKHA) 












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir