• DOLAR 32.573
  • EURO 34.982
  • ALTIN 2426.74
  • ...
`NATO-Bölge Hastanesi Yolu Açılsın`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Batman`ın Belde, Gültepe ve Çamlıtepe Mahallelerini birbirine bağlayan NATO yolunun bir an önce yaya ve araç trafiğine açılmasını isteyen mahalle sakinleri, yolun daha önce açık olduğunu ifade ettiler. Gültepe, Belde ve Çamlıtepe Mahallelerinde artan konutlara yerleşen vatandaşlardan dolayı nüfusun arttığını dile getiren mahalleliler, 5 dakikalık yaya yolunun yaklaşık 20 dakikada kat edilmek zorunda bırakıldığını belirtiler.
 
Gültepe Mahallesinde bulunan Bölge Devlet Hastanesine gidebilmek için Fen Lisesi ve Tarım İl Müdürlüğünün çevresinden dolanmak zorunda kaldıklarını ifade eden Belde ve Çamlıtepe Mahallelerinde oturan mahalle sakinleri, yolun trafiğe açılması halinde Belediye otobüs ve minibüs seferlerinden de faydalanabileceklerini kaydettiler.
 
Bölge Devlet Hastanesine ulaşabilmek için uzun bir yol kat etmek zorunda kaldıklarını dile getiren hasta ve hasta yakınları, "Herkesin arabası yok. Ayrıca bizim bölge yeni yerleşim yeri olduğundan ötürü belediye ve minibüs hattı da geçmiyor. Mecburen 5 dakikalık yol kat edeceğimiz yerde, 20 dakikalık yol kat etmek zorunda bırakılıyoruz. Yetkililerin sorunumuza çare bulacağını ümit ediyoruz" dediler.
(Halid Coşkun-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir