• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Gaziantep `Kutlu Doğum` Etkinlik Takvimi Belirlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZİANTEP - Nisan ayı ile birlikte ülke genelinde start alan Kutlu Doğum etkinliklerinin Gaziantep ayağında yapılacak etkinliklerin takvimi belirlendi.
Gaziantep`te 2012 yılı Nisan Ayı "Kutlu Doğum" Mevlit etkinliği 15 Nisan Pazar günü İstasyon meydanında gerçekleştirilecek.
Peygamber sevdalıları Platformu Gaziantep sözcüsü Mustazaf-Der Şube Başkanı Mehmet Kaya, "Kutlu Doğum" programı çerçevesinde yapılacak olan etkinliğin 15 Nisan Pazar günü olarak belirlendiğini açıkladı.
Kutlu doğum çerçevesinde açık alan etkinliğinin dışında çeşitli etkinliklere de başladıklarını belirten Kaya, ""dedi.Kutlu doğum çerçevesinde Peygamberimizi tanıma, anlama ve yaşama adına Peygamber sevdalılarının Dua yayın evinden bastırmış olduğu `Siyeri Nebi` kitabının içeriğinden 14 Nisan günü bir yarışma düzenleyeceğiz. Bu yarışma neticesinde ilk ona girenlere umre ödülü verilecektir.
Kutlu doğum programına tüm Gaziantep halkını davet eden Kaya, "15 nisan Pazar günü yapacağımız açık alan Mevlit kandili için Tüm resmi evraklarımızı tamamladık. Tüm halkımızı, peygamber sevgisini beraber paylaşma, kutlu doğumunu en güzel şekilde anlama adına, okuyacağımız Kur`an-ı Kerimler ve salavatı Şerifelerle idrak edeceğimiz kutlu doğum programına davet ediyoruz" diye konuştu.
(Şefik Mert - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir