• DOLAR 32.35
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2310.236
  • ...
 İstanbul Üniversitesi`nde Kavga: 6 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Hukuk Fakültesi`nde başlayan kavga, okulun koridorlarında devam etti. Tekme, tokat ve sopalarla birbirine giren öğrencileri kampüs içine giren polis ayırdı. Kavgada ilk belirlemelere göre 6 öğrenci yaralandı.

İstanbul Üniversitesi`nde öğrencilerin kavgasına polis müdahale etti. Hukuk fakültesinde karşıt görüşlü öğrenciler, arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Sopalarla birbirine giren öğrencilerin kavgası koridorlara taştı. Uzun süre kavga eden öğrencilere güvenlik görevlileri ve dışarıdan gelen polisler müdahale etti. Öğrencilerin kavgasını başka bir öğrenci cep telefonu ile görüntüledi. Görüntülerde; öğrencilerin bir birilerini yerde tekmelemesi, sopalarla bir birilerine vurmaları dikkat çekiyor.
 
Kavga sırasında 6 öğrencinin yaralandığı belirtildi. Yaralı öğrenciler için çok sayıda ambulans üniversite kampüsüne girdi. Olaylarla ilgili 4 öğrencinin de gözaltına alındığı öğrenildi.
 
Bu arada, kavgada yaralanan öğrencilerden biri önce polis merkezine götürüldü, daha sonra polis merkezine gelen bir ambülansla hastaneye kaldırıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir