• DOLAR 32.594
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2495.612
  • ...
PKK`liler minibüse ateş açtı: 3 ölü, 2 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye'ye yasa dışı yollardan girdikleri belirtilen yabancı uyrukluları taşıyan minibüse, PKK'liler tarafından uzun namlulu silahla düzenlenen saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Konuyla ilgili Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, Doğubayazıt ilçe Yaygınyurt köyü Yukarıdemirkapı Mezrası mevkiinde 25 Eylül 2017 günü saat 14.50 sıralarında PKK tarafından uzun namlu silahlarla bir minibüse saldırı düzenlendiği belirtildi. Saldırıda 3 kişinin hayatını kaybettiği, 2 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: "Olayı gerçekleştiren BTÖ mensuplarının ele geçirilmesi için bölgeye operasyonel birlikler sevk edilmiş, söz konusu bölgede yapılan araştırma neticesinde ülkeye yasa dışı yollardan girdiği tespit edilen 5 yaralı ve 10 sağ olmak üzere toplam 15 yabancı uyruklu şahsın daha bulunduğu tespit edilmiştir. Olayda ölen 3 , yaralanan 7 şahıs Doğubayazıt Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavilerine devam edilmekte olup, sağ yakalanan yabancı uyruklu 10 şahıs ise gözetim altına alınmıştır."

PKK'lilere yönelik geniş çaplı operasyon başlatıldığı kaydedildi. (İLKHA) 








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir