• DOLAR 32.5
  • EURO 34.779
  • ALTIN 2489.494
  • ...
Heniyye, direniş liderlerini bilgilendirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Heniyye`nin ofisinden yapılan açıklamada, Heniyye`nin İslamî Cihad Hareketi Genel Sekreteri Razaman Şallah, Filistin Halk Cephesi Genel Sekreter Yardımcısı Ebu Ahmed Fuad, Halk Cephesi-Genel Komutanlık Genel Sekreter Yardımcısı Talal Naci ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini belirtti.

Heniyye görüşmesinde liderlere Mısır`da yaptıkları görüşmeler hakkında bilgi verdiği gibi, uzlaşı dosyası, Gazze`nin durumu, yaşanan sıkıntı ve krizlerle, bu aşamadaki siyasi durumu kendileriyle değerlendirdi.

Heniyye ayrıca, Fetih hareketiyle ikili gelişmeler konusunda atılacak adımlarla, Hamas hareketinin Hükümet İdare Komitesi`ni feshetmesinden sonra takip edeceği yol hakkında bilgi verdi.

Hamas`ın sorumluluk duygusuyla attığı adımdan memnuniyet duyduklarını belirten liderler, davet edilmeleri durumunda görüşmelere katılmaya hazır olduklarını ifade ettiler.

Liderler görüşmelerinde, Filistin birliğine olumlu yönden katkı sağlamak için Fetih`in de Hamas`ın attığı adıma denk bir adım atmasını beklediklerini kaydettiler.

Filistin Enformasyon Merkezi

Bu haberler de ilginizi çekebilir