• DOLAR 32.379
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2326.113
  • ...
Şimdi Senin Zamanın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ERZURUM

Türk Telekom`un "Şimdi Senin Zamanın" sloganıyla kadınlara yönelik başlattığı teknoloji seferberliği kapsamında, Havuzbaşı Kent Meydanı Türk Telekom Gezici Eğitim Tırında Erzurumlu kadınlara internet kullanıma eğitimi verildi.

Teknoloji seferberliği ile katılımcılar "e-devlet" başta olmak üzere, "Skype" ve "Google Maps" gibi uygulamaları nasıl kullanacaklarını da öğrenme fırsatı elde etti. Toplam 38 ilde kadınlara teknoloji eğitimi verilecek projede 3 ay içerisinde toplam 4 bin kadının bu eğitimlerden faydalanması hedefleniyor.

2 Günlük Teknoloji Eğitimi Verildi

Türk Telekom'un "Şimdi Senin Zamanın" sloganıyla kadınlara yönelik başlattığı internet eğitimi programı, Ardahan'da devam etti.

Kent merkezindeki Milli Egemenlik Parkı'nda konuşlandırılan Türk Telekom gezici eğitim tırında, Ardahanlı kadınlara temel internet kullanımı ve kadınların hayatlarını kolaylaştıracak 2 günlük teknoloji eğitimi verildi.

Teknoloji sınıfı olarak tasarlanan Türk Telekom gezici eğitim tırında gerçekleşen eğitimde kadınlar, hem temel internet kullanımını öğrendi hem de sosyal medya ve e-devlet platformlarının kullanımı hakkında bilgi sahibi oldu.

 

AA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir