• DOLAR 32.334
  • EURO 35.101
  • ALTIN 2300.043
  • ...
Yıldırım`dan İBB Başkanı kim olacak sorusuna cevap
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başbakan Binali Yıldırım istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın yerine kimin geleceği sorusuna ilçe belediye başkanlarından birinin gelebileceğini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifa etmesi üzerine açıklamada bulunan Yıldırım, "Bir kere istifa tek taraflı bir iradedir.Siz, bir görevdesiniz. Ben istifa ediyorum dersiniz bitti. Arka planında, zihninde ne var ne yok bilemem, ben sonuca bakarım.

Bunun en güzel cevabı Kadir Bey'dedir. Kadir Bey'le konuştum, istifadan önce ve sonra da görüştük.İstifa edeceği konusunda bana bilgi verdi sadece.

YERİNE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINDAN BİRİ GELECEK

Yerine, ilçe belediye başkanlarından biri gelir muhtemelen. Bununla ilgili Pazar günü, Cumhurbaşkanımız İstanbul'da geniş katılımlı bir değerlendirme yaptı ve bu hafta sonunda da doluyor süre.

Perşembe günü, 28 Eylül'de İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi toplanacak, seçmi yapacak. Bir arkadaşımız koltuğu doldurmuş olacak" diye konuştu.

Yıldırım, "(2019 için Yıldırım'ın belediye başkanı olacağı iddiaları) Dolu koltuk yani bizim de iyi kötü bir işimiz var yani" dedi. 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir