• DOLAR 32.6
  • EURO 34.801
  • ALTIN 2496.8
  • ...
"Samsatlıların mağduriyetinin giderilmesi birinci hedefimizdir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman'da HÜDA PAR Samsat İlçe Başkanlığının 2'nci Olağan Kongresi, parti üye ve gönüllülerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Parti binasında yapılan kongre, oluşturulan divan kurulu adaylarının açıklanmasıyla başladı. Tek liste halinde gidilen kongrede HÜDA PAR Samsat İlçe Başkanlığına Hidayet Şimşek seçildi.

Daha iyi bir hizmet için çaba sarf edeceklerini belirten Şimşek, bu uğurda gerekli fedakârlıklarda bulunacaklarını anlattı.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Yavuz ise kongrenin ardından açıklamalarda bulundu. Samsat ilçe kongresini başarıyla tamamladıklarını dile getiren Yavuz, bu hususta emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yavuz, "Eski yönetimde Dündar Avcı ve ekibine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı genel merkezimiz adına teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun, hayırlarını kabul etsin. Yeni yönetimde Hidayet Şimşek ve ekibine başarılar diliyorum. İnanıyorum ki bu görev değişikliği hem Samsat'a hem de ülkemize hayırlar getirecektir. Çeşitli sorunlar ile boğuşan Samsat ilçemizin, özellikle son depremde hakikaten ciddi mağduriyetler yaşayan Samsat ilçemizin sesinin daha fazla duyulması, yaralarının bir an önce sarılması adına yeni kurulan yönetimimizin hayırlı hizmetlerde bulunacağına inanıyoruz. Samsatlı hemşerilerimizin mağduriyetinin bir an önce giderilecek olması Samsat ilçe teşkilatımızın birinci hedefidir." dedi.

Halka hizmet etmeyi hakka hizmet olarak gördüklerini sözlerine ekleyen Yavuz, "Bu hizmet nöbetini devralan kardeşlerimizin, bu görevlerini gereği gibi, noksansız ve eksiksiz bir şekilde yerine getireceklerine inanıyor ve tekrar kendilerine üstün başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. (Cemil Özdaş - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir