• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bazı bakanlıklarda atamalar yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Aile ve Sosyal Politikalar, Bilim, Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Dışişleri, Ekonomi, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Maliye, Orman ve Su İşleri ile Ulaştırma, Denizclik ve Haberleşme bakanlıklarında atama yapılmasına dair karar yayımlandı.

Buna göre, açık bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müşavirliğine Abdulkerim Gün atanırken, Gümüşhane Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Lütfü Düz başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Aslan başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınırken, yerine Dr. Mehmet Veysel Yayan atandı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müşaviri Oğuz Cesur başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Açık bulunan Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Musa Can, Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne İsmail Işıkdağ getirildi.

Çorum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Seyitahmet Sancak, Kars Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mahmut Aydın, Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Halil İbrahim Metin ile Erzurum Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Rasim Buluç başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Dışişleri Bakanlığı Protokol Genel Müdür Yardımcılığına Emre Zeki Karagöl atandı.

Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığına Tarık Sönmez ve Hüsnü Dilemre, Ekonomik Araştırmalar ve Değerlendirme Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Devlet Selim Paslı ve İsmail Gencay Oğuz, İhracat Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Ali Kılıçkaya, Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Mehmet Tan ve Ramazan Kısa, İthalat Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Hasan Sağkol, Serbest Bölgeler, Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Hacim Selahattin Kosaoğlu, Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Hakkı Karabörklü, Antlaşmalar Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Fuat Kasımcan, İthalat Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Cavit Özdem ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Fatma Canan Nilüfer Dora atandı.

Elektrik Üretim A. Ş. Genel Müdür Yardımcılığına Mücahit Alkan ve Türkiye Elektrik Dağıtım A. Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine Osman İlter atanırken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müşaviri Ali Ağaçdan başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müşavirliğine Mehmet Recai Peker atanırken, Bolu İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmail Taş başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Başmüfettişliğine Ayşegül Atmaca'nın atanmasına dair 4 Temmuz 2017 tarihli ve 2017-74 sayılı kararname iptal edildi.

Maliye Bakanlığında açık bulunan 5'inci derece kadrolu Vergi Müfettişliğine yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Soner Gedik'in atanması uygun görüldü.

Orman ve Su İşleri Bakanlığında açık bulunan 14. Bölge Müdürlüğüne (Van) Mustafa Şentürk, 10. Bölge Müdürlüğüne (Sinop) Hasan Başyiğit, Orman Genel Müdürlüğünde açık bulunan Mersin Orman Bölge Müdürlüğüne Mahmut Yılmaz, Bolu Orman Bölge Müdürlüğüne Hasan Keskin, Erzurum Orman Bölge Müdürlüğüne Şaban Bıyıklı atandı.

Orman Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ali Şahin, 6. Bölge Müdürü (Burdur) Adnan Yılmaztürk, 8. Bölge Müdürü (Konya) Yılmaz Kocaman ile 13. Bölge Müdürü (Erzurum) Ahmet Akkirpik başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.

Ulaştırma, Denizclik ve Haberleşme Bakanlığında açık bulunan Kıyı Emniyeti Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Hakan Vural, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdür Yardımcılığına İsmail Selay Mürey atandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir