• DOLAR 32.539
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2488.994
  • ...
Batman KDSS Ödülleri Sahiplerini Buldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Peygamber Sevdalıları Platformunun düzenlediği Kutlu Doğum Etkinliğinde açıklanan KDSS sınavında dereceye giren katılımcıların ödülleri birer birer verilmeye başlandı.

 

Bugün erkekler 2. kategoride dereceye giren Selçuk İpek ve 3. Kategoride dereceye giren M. Zeki Aslan ödüllerini Bilge-Der Genel Başkanı Yaşar Kuray`dan teslim aldılar.

 

Dereceye giren M. Zeki Aslan "Geçen yılki KDSS sınavına sadece dereceye girmek için sınava girmiştim. Ancak geçen sene dereceye giremedim. Bu sene ise ismimin Peygamber Efendimiz ile zikredilmesi niyetiyle girdim. Allaha hamd olsun böylece niyetim gerçekleşti. Peygamber efendimizi tanıma fırsatı verdiği için yapılan bu çalışmada emeği geçen tüm Peygamber Sevdalısı kardeşlerimizden Allah razı olsun" dedi.

 

Dereceye giren diğer katılımcı Selçuk İpek ise, "Sınava girmeden önce Peygamber Efendimizi ne kadar tanıdığımı ölçmek için girdim. Peygamber efendimizi tanımak ve öğrenmek altından kat kat daha kıymetlidir. Dereceye girmemi nasip eden Allaha sonsuz hamd olsun. Bu yarışmayı düzenleyen Peygamber Sevdalıları Platformundan da Allah razı olsun." şeklinde konuştu.

 

Ödülleri yarışmacılara teslim eden KDSS sınavı genel koordinatörü Yaşar Kuray, "Toplumumuz her zamankinden daha çok Peygamber Efendimize ve sünnetine muhtaçtır. Peygamberi tanıma ve tanıtma yolunda girdiğimiz bu çalışmaların tüm ülke genelinde yaygınlaşmasını istiyoruz. Bu vesileyle bu sınavda emeği geçen ve katkıda bulunan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah gelecek yıl bu ve benzeri etkinliklerle Peygamberimizi tanıma fırsatımız olacaktır. Ayrıca büyük gayret sarf ederek yarışmaya hazırlanan tüm kardeşlerimizin de emeklerinin boşa gitmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü Resulullah`ı tanımak büyük bir şeref ve mukafattır." dedi.

Masum Günaydın - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir