• DOLAR 32.453
  • EURO 35.102
  • ALTIN 2323.25
  • ...
Midyat İHL Öğrencilerine Saldırı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-İmam Hatip Lisesinin hemen yanı başında bulunan internet cafenin yanında bir grup gencin İmam Hatip Lisesinde okuyan kızlara laf attıklarını gören Beşir Oğuz adlı imam hatip öğrencisi tepki gösterdi. Bunun üzerine Beşir Oğuz`un üzerine giden grup öğrenciyi yaraladı.

Bununla da yetinmeyen M. A, A. T ve M. G.`den oluşan saldırgan grup, saat:19.00 sıralarında dershaneden dönen imam hatip öğrencilerinin önlerini kesti. Gruptan M. A. adlı zanlının dershaneden dönen Mübarek Üzümcü adlı imam hatip öğrencisine tokat attı. Tokat sonucu dengesiz bir şekilde yere düşen Mübarek, beyin kanaması geçirdi. Midyat Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı öğrenci hastanede yapılan ilk müdahaleden sonra Diyarbakır Devlet Hastanesine sevk edildi. Yapılan ameliyattan sonra yoğun bakıma alınan Mübarek Üzümcü`nün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olaya karışan zanlıların emniyet ekipleri tarafından akşam gözaltına alındıktan sonra sabah serbest bırakılmaları şaşkınlıkla karşılandı.

"Çocuklarımızı Okula Göndermeye Çekiniyoruz Artık..."
Olayla ilgili olarak ertesi gün okula gelen Mübarek Üzümcü`nün ailesi defalarca kez bu olayların yaşandığını belirterek, "Bu kaç seferdir bu tür olayların yaşandığı ve bunun önünün kesilmediğini görüyoruz. Artık çocuklarımızı okula göndermeye çekiniyoruz, biran önce bu olayların önüne geçilmeli ve bu ahlaksızlığa bir `dur` denmeli" ifadelerini kullandılar.

M.Sait Başaran-İLKHA
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir