• DOLAR 32.541
  • EURO 34.9
  • ALTIN 2438.17
  • ...
İstanbul`dan Diyarbakır`a tedavi olmak için geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Uzun süreden beri diz eklemi ağrısı çeken ve İstanbul'da gittiği birçok sağlık kuruluşunda yapılan müdahalelere rağmen ağrılarından kurtarılamayan Nuran Gül (55) tedavi olmak için Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanelerine geldi.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Algoloji-Ağrı Uzmanı Doç. Dr. Haktan Karaman tarafından Türkiye'de ilk defa uygulanan bir yöntemle ve 20 dakika süren bir operasyonla hastaların ağrılarında kurtulduğunu söyledi.
 

Türkiye'nin bütün illerinde kendilerini arayıp tedavi olmak isteyen ve başvuru yapan hastaların olduğunu belirten Karaman, "Türkiye'nin neredeyse bütün illerinden bizi arayan ve bu yöntemi kendilerine uygulaması için başvuran hastalarımız oluyor. Hastamız İstanbul'dan geldi gelecek hafta iki hastamız da Ankara'dan Diyarbakır'a gelecek, daha sonra Trabzon'da gelecek. Bu yöntemi tanıştırıp uygulayıp sonrasında inşallah başarılı olursak çok mutlu ve memnun olacağız." dedi.

Diyarbakır'a gelerek Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Ağrı Kliniği'ne başvuran Nuran Gül de  tedavi olmak için İstanbul'dan geldiğini belirtti.

Gül,  "İstanbul'dan geliyorum. İnternette araştırmalarım sonucu hocamızı bulduk. Güvendik ve inandık. Protez ameliyatı olacağım.  Protez olmamak için böyle bir yöntem varsa deneyelim, dedik. Hareketim tamamen kısıtlandı. Son zamanlarda iyice yürüyememeye, evden çıkamamaya, normal işlerimi yapamamaya başladım. Ağrılarım bana ıstırap veriyor, gittikçe arttı. Yaşama sevincim kalmadı. Önce Allah'a sonra hocama inanıyorum. Heyecanlıyım, neticeyi merak ediyorum." ifadelerini kullandı. (Emrah Deniz, Abdurrahman Tetik-İLKHA)






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir