• DOLAR 32.37
  • EURO 34.992
  • ALTIN 2324.852
  • ...
Minik Öğrenciler Doktorların Tıp Bayramını Kutladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR - Öğretmenleri Rabia Yasemin eşliğinde başhekimliğe gelen öğrencileri hastane girişinde karşılayan Başhekim Prof. Dr. Sait Alan, öğrencileri makam odasına aldı. Burada Öğrenci temsilcisi Nazlı Ballı tarafından verilen çiçek için teşekkür etti.


Doktora ``Gelmekten Korkmuyoruz`` Sözüne Çikolata
Öğrencilerin Tıp Bayramı dolayısıyla hastanelerini ziyaret etmelerinden dolayı mutluluk duyduğunu belirten Prof.Dr. Sait Alan, Öğrencilere hastaneye ve doktora gelmekten korkup korkmadıklarını sordu. Öğrencilerden korkmuyoruz cevabını alan Prof. Dr. Sait Alan, " Hastaneye ve doktora gelmekten korkmadığınız ve Tıp Bayramı münasebetiyle bizleri ziyaret ettiğiniz için çok memnun oldum. Hastane ortamı ve doktorlar sizler için vardır. Hastane ve doktorlar hepimiz için hastaneler gereklidir.

Hastanelere, doktora gelmekten korkmamalısınız. Sağlık mesleği en önemli mesleklerin başında geliyor. Bu yüzdendir ki büyük çalışma ve özveri gerektiriyor." dedi.

 

Öğrencilere hastaneye ve doktora gelmekten korkup korkmadıklarını sordu. Öğrencilerden ``korkmuyoruz `cevabını alınca da çikolata ve meyve suyu ikram etti.

Öğretmen Rabia Yasemin`de başhekime `` bu yoğunlukta bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.`` dedi. Öğrenciler daha sonra poliklinikleri dolaşarak doktorların Tıp bayramını kutlayıp karanfil verdi.

 
Ayetullah Turgut - İLKHA
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir