• DOLAR 32.581
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2509.826
  • ...
 Bitlisli esnaf valiye teşekkür ziyaretinde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

"Sokak Sağlıklaştırması Projesi" kapsamından Gaziantep'e 2 günlük ziyaret gerçekleştiren esnaf grubu, organizasyondan dolayı Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundular.

Gurup adına Ustaoğlu'na teşekkür eden esnaflardan Faysal Erem, Gaziantep'te yapılan "sokak sağlıklaştırma" çalışmalarını hem inceleme, gözlemleme formatlı gezinin oldukça verimli geçtiğini belirterek, Gaziantep'te yıllardır uygulanan projelerin Bitlis'te de uygulanmasını istediler.

Erem, "Gaziantep'in sokak sağlıklaştırmasının yapıldığı yerleri ziyaret ettik. Esnaflarla sohbet ettik. Biz esnaflar için güzel ve oldukça verimli bir gezi oldu. Tarihi Kapalı Çarşıları ve araç trafiğine kapatılmış caddeleri ile Gaziantep ekonomik ve sosyal anlamda oldukça ilerilerde diyebiliriz. Tabi ki bu anlamda ilimizle kıyaslamıyoruz fakat esnaf arkadaşlarımızın ortak kararları doğrultusunda başkanımıza iletiyoruz. Kazımdirik ve Arifbey caddelerimizin sokak sağlıklaştırma çalışmasından sonra çok güzel olacağını düşünüyor ve mevcut esnaflarımızın iş potansiyelini daha da artıracağı kanısındayız. Bu vesile ile Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu'na teşekkür ediyoruz." dedi.

Ustaoğlu da ziyaretlerinden dolayı esnafa teşekkürlerini ileterek, Gaziantep gezisinden memnun olarak dönmelerinin kendisini mutlu ettiğini dile getirerek, esnafların Gaziantep izlenimlerini, istek ve düşüncelerini dinledi. (İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir