• DOLAR 32.393
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2326.28
  • ...
Siirt'tesilah ve mühimmat ele geçirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt'in Şirvan ilçesine bağlı Otluk köyü Benekli mezrasında ikamet eden 2 şüphelinin evinde yapılan aramada silah ve mühimmat ele geçirildi.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Siirt İl Jandarma ekiplerince 18 Eylül 2017 günü alınan silah ve mühimmat kaçakçılığı ihbarı üzerine yapılan çalışmalar neticesinde, Şirvan Cumhuriyet savcılığından alınan arama kararına istinaden; 19 Eylül 2017 günü saat 06.00 sıralarında Siirt İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Şirvan İlçe Jandarma ekiplerince Siirt'in Şirvan ilçesinde otluk Köyü benekli mezrasında ikamet eden K.B isimli şüphelinin evinde yapılan aramada bir adet ruhsatsız kalaşnikov marka piyade tüfeği, 2 adet silaha ait şarjör, 60 adet 7.65 mm çapında piyade tüfeği fişeği,  şüpheli A.B nin evinde ve eklentilerinde yapılan aramada bir adet ruhsatsız 7.65 mm çapında tabanca, 12 adet 7.65 mm çaplı tabanca fişeği bir adet el yapımı kılıç ve bir adet el yapımı kama ele geçirilmiştir." denildi.

Açıklamanın devamında söz konusu olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verildiği ve alınan talimatlar doğrultusunda 3 şüpheli hakkında soruşturma işlemleri başlatıldığı kaydedildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir