• DOLAR 32.662
  • EURO 34.803
  • ALTIN 2495.547
  • ...
Antalya`da Kutlu Doğum Coşkulu Geçti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANTALYA - Peygamber Sevdalıları üyesi Antalya Umut-Der tarafından düzenlenen Kutlu Doğum Programı, Osman Küçükaydın`ın Kur`an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

 

Sinevizyon gösteriminin yapıldığı program, Özlem Ajans ve Adana İhya İlahi Gruplarının seslendirdiği ilahilerle devam etti.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Mustazaf Der Tarsus Şube Başkanı Salih Demir, sahabelerin Hz Muhammed`e (sav) olan sevgilerinden örnekler aktararak, peygamberi ve onu sevenlerin ulaştığı şeref ve izzete değindi.

 

Seslendirilen ilahilerin ardından konuşan Doğruhaber Gazetesi yazarlarından Özkan Yaman ise, peygamberi örnek alan ashabının kazanımlarını ve müstekbirlerin bu kazanımlar karşısındaki acziyeti dile getirdi. Yaman, günümüzde de Resulullah`ı (sav) örnek alanların sabır, kararlılık ve peygambere olan aşklarıyla müstekbirleri nasıl bir acziyete uğrattığını günümüzden örnekler vererek anlattı.

 

Ardından ilahi gruplarının seslendirdiği ilahiler ve şuheda kardeşlerin şiirleriyle salon coşku seline döndü. Gönüllerden taşan coşku, programa katılanları ayağa kaldırdı. Salon programı ayakta dinledi.

 

Program, tekrar Osman Küçükaydın hocanın Kur`an-ı Kerim  tilaveti ve yaptığı dua ile sona erdi.

İhsan Tunç - İLKHA
 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir