• DOLAR 32.377
  • EURO 35.06
  • ALTIN 2325.351
  • ...

MUĞLA

Vestel, 600 metrekaresi showroom toplam 2 bin metrekare olan yeni mağazasını Bodrum Yalıkavak'ta hizmete açtı. Muğla'daki 15. Vestel mağazasının açılış töreninde yaptığı konuşmada Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, "Bu yıl da Zorlu Grubu olarak hiçbir şekilde hız kesmedik. Bunun en güzel örneği ise şüphesiz Vestel Grubu'ydu.

Geride bıraktığımız dönemde; hem yenilikçi ürün geliştirme, hem yurt içi satışlar, hem ihracat, hem karlılık konularında sayısız başarıya imza attık. Biz kaliteyi tartışmıyoruz, Vestel ürünlerinde en uygun fiyat, en iyi servis ve en iyi tasarımı sunuyoruz.

Bu başarının arkasında 16 bin çalışanımız, bayilerimiz, servislerimiz, iş ortaklarımız, büyük Vestel Ailesi var." açıklamasında bulundu.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Erdoğan da "Biz de Türkiye'nin dört bir yanına Vestel teknolojisini ulaştırmak, vatandaşlarımızın teknolojiye erişimini sağlamak için çalışıyoruz. Kuşkusuz bu hedefte en büyük destekçilerimiz iş ortaklarımız.

Vestel olarak 19. kez ihracat şampiyonu olduğumuz bu yılda yurt içindeki büyümemizi ve bayi ağımızı genişletmeyi de sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

 

AA