• DOLAR 32.51
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2425.024
  • ...
Türkiye Dergiler Birliği üyeleri İstanbul`da bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Dergiler Birliği (TÜRDEB)`nin Eylül 2017 İstişare Toplantısı, 50`nin üzerinde dergi temsilcisinin katılımı ile gerçekleşti. Toplantıda dergiciler dergilerin ortak gündemleri üzerinde müzakerelerde bulunurken, 2018 Uluslararası Dergi Fuarının da çalışmalarına başlama kararı alındı.

Albayrak Dergi grubu editörlerinden Furkan Çalışkan, Turgay Bakırtaş ve grup kurumsal iletişim uzmanı Mustafa Karabaş`ın hoş geldiniz konuşmaları ile başlayan toplantıda dergi temsilcileri kısa bir tanışma faslından sonra ana gündem maddelerine geçtiler.

Yaklaşık iki buçuk saat süren toplantıda katılımcılar gündem maddeleri hakkındaki görüş ve fikirlerini belirtirken; bir sonraki toplantıya kadarki çalışma takvimi de belirlendi.

Albayrak Dergi grubu editörlerinden Furkan Çalışkan,

Turgay Bakırtaş ve grup kurumsal iletişim uzmanı Mustafa Karabaş`ın hoş geldiniz konuşmaları ile başlayan toplantıda dergi temsilcileri kısa bir tanışma faslından sonra ana gündem maddelerine geçtiler.

 

Toplantıya katılanlar:

TÜRDEB Başkanı Asım Gültekin, TÜRDEB Yönetim Kurulu Üyesi Recep Baydemir ve Abdulkadir Alemdar, Albayrak Medya Kurumsal İletişim Uzmanı Mustafa Karabaş, Albayrak Medya Kurumsal İletişim Asistanı Faruk Yılancı, Albayrak Medya dergileri sorumlu yazı işleri Müdürü Burhan İstenci, Derin Tarih Dergisi adına Özlem Özbay, Gerçek Hayat Dergisi adına Turgay Bakırtaş, Bilge Çocuk ve Bilge Minik dergileri adına Mustafa Baltacı, Derin Ekonomi Dergisi adına Kadriye Nilgün, Cins Dergi adına Furkan Çalışkan, Skyroad Dergisi adına Arda Arel, Kırmızı Beyaz Dergisi adına Yusuf Genç, Nihayet Dergi adına İslam Dalp, İnzar Dergisi ve Kelhaamed Dergisi adına Mehmet Tahir Özsoy, Nisanur ve Nur Çocuk Dergisi adına Sayim Yüksek, Genç Dergi ve Okur Dergi adına Esat Mücahit Eskimez ve Ahmet Ünal, Haksöz ve Temmuz dergileri adına Murat Ayar, Yediiklim Dergisi adına Müstakim Haksal, Osmanlıca, İrfan Mektebi ve Şirin Kalem dergileri adına Fikret Toksöz, Post Öykü Dergisi adına Aykut Ertuğrul, Halk Edebiyatı Dergisi adına Mehmet Ballı, Furkan Dergisi adına Ümit Elönü, Aşikane Dergisi adına Faruk Bilal, İkrar Dergisi adına Emrecan Çetin, Helal Yaşam Rehberi adına Yusuf Duru, İktibas Dergisi adına Cesur Karagenç, Mecmuacılar Sitesi Kulübü adına Esra Nur Helvacı, Z Dergisi adına M. Fatih Kutan, Film Arası Dergisi adına Recep Meral, Seyyide Dergisi ile Ayvakti Dergisi adına Fatma Toksoy, Köklü değişim Dergisi adına Osman Yıldız ve Ramazan Gümüş, Yarın Dergisi adına Murat Açıkgöz ve Mehmet Bilal Yamak, Miftah Dergisi adına Mehmet Ali Yafez, Mekan Dergisi adına Furkan Tutar, Şahit Dergisi adına Furkan Samsama, Suskun Dergisi adına Ubeydullah Erdoğan, Nüktedan Dergisi adına Mustafa Turgay Tunç, Kalem ve Onur Dergisi adına Mahmut Balcı ile Gürsel Tanrıverdi ve Fatih Turap. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir