• DOLAR 32.323
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2282.341
  • ...
Uyuşturucu ve sahte paradan 4 kişi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş Valiliği, uyuşturucu yaptığı belirtilen bir kişinin ve piyasaya sahte para sürdüğü iddia edilen 3 kişinin tutuklandığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, "Sokak satıcılarına yönelik yapılan çalışmalarda; Bir şahıs, yaşı küçük bir şahsa uyuşturucu madde satarken yakalanmıştır. Yapılan aramada 14 parça halinde toplam ağırlığı 31 gram esrar maddesi ele geçirilmiş ve şahıs tutuklanmıştır. Ayrıca, bir şahsa ait 40 gram esrar maddesi ele geçirilmiş ve şahıs hakkında 'Uyuşturucu madde Ticareti Yapmak, Kullanmak İçin Uyuşturucu Madde Satın Almak, Bulundurmak ve Kullanmak Suçu'ndan gerekli işlemler yapılmıştır." denildi.

Piyasaya sahte para sürdüğü belirtilen kişilere yönelik yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "Piyasaya sahte para sürdükleri tespit edilen 5 şüpheli, 18 adet 100 TL'lik banknot halinde toplam bin 800 TL sahte para ile yakalanmışlardır. Şüphelilerden 2'si alınan ifadelerinin ardından adli makamlarca serbest bırakılmış diğer 3 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine teslim edilmiştir." (İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir