• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batman Dayanışma Grubu: Halkımızın hizmetine talibiz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Dayanışma Grubu, düzenledikleri basın açıklamasıyla 7 Ekim 2017 tarihinde yapılacak olan Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) seçiminde aday olduklarını duyurdu.

Kentteki yerel ve ulusal basın mensubu temsilcileriyle bir araya gelen Batman Dayanışma Grubu, BATSO seçimlerinde aday olduklarını ilan etti.

Golden Plaza'da yapılan basın açıklamasını okuyan Dayanışma Grubu Sözcüsü Ekrem Çetin, 7 Ekim 2017 günü yapılacak olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Dayanışma Grubu olarak halkın hizmetine talip olduklarını söyledi.

Dayanışma içerisinde hareket edip halka hizmet sunmak istediklerini vurgulayan Çetin, "Yıllardır hak ettiği hizmeti bulamayan, Batman ticaret ve sanayi ehli ile dayanışma içerisinde hareket edip halkımıza hizmet sunmak istiyoruz. Toplumların sosyal yaşantılarında sivil toplum kuruluşları önemli yer tutmaktadır. Bunların içerisinde sanayi ve ticaret odalarının etkisi hepimizin malumudur. Halkın sırtından bir yerlere gelmek yerine halka hizmet etmek, dertleriyle dertlenmek önceliklerimiz arasında olacaktır." dedi.

BATSO'yu hak ettiği yere getirmeyi amaçladıklarını aktaran Çetin, "Güzel şehrimizi birçok alanda olduğu gibi sanayi ve ticaret alanında da hak ettiği yerlere getirmek, sorumluluğunun bilincinde olan kadrolarla mümkün olacaktır. Halka hizmeti ibadet bilen kadrolar olarak üretim ve istihdamı artırmak temel hedefimiz olacaktır. Sanayi ve ticaretin içinden çıkmış, sektörün sıkıntılarını iyi bilen, Batman aşığı kadrolarla hizmete talip olduğumuzu halkımıza arz ediyoruz. Oda seçiminin başta sanayi ve ticaretle uğraşan işverenlerimiz olmak üzere tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyoruz." diye konuştu. (M. Fatih Akgül - İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir