• DOLAR 32.538
  • EURO 34.781
  • ALTIN 2491.849
  • ...
Van`da silahlı saldırıyla ilgili bir şüpheli tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, alacak-verecek meselesi nedeniyle bir kişiyi yaraladığı tespit edilen şüphelinin tutuklandığı bildirildi.

Açıklamada, "7 Eylül 2017 günü saat 10.15 sıralarında Tuşba ilçesi Akköprü Mahallesi'ndeki evinin önünde yaya halde bulunan M. G. H. isimli şahıs, arkadan gelen ve plakası belli olmayan bir araçtan faili belli olmayan şahıs veya şahıslar tarafından 2 el ateş edilerek yaralandı. Müdürlüğümüz asayiş şube müdürlüğü görevlilerimizce olay ile ilgili olarak yaptıkları çalışmalarda; olay yerinde bulunan görgü tanıklarının alınan beyanları doğrultusunda tespiti yapılan araç ve silahla yaralama olayına karıştığı tespit edilen G. Ç, V. Ç. ve S. B. isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şahısların ikamet ve üst aramalarında olayda kullanılan 9 milimetre çapında menşeisiz tabanca ele geçirilmiştir. Gözaltına alınan şüpheli şahıslardan G. Ç, mağdur ile aralarındaki alacak-verecek mevzusundan dolayı ateş ettiğini beyan etmiştir." denildi.

Gözaltına alınan V. Ç. ve S. B'nin, ifade işleminin ardından serbest bırakıldığı, G. Ç'nin ise hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığı ifade edildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir