• DOLAR 32.352
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2308.41
  • ...
Batman'da yatırım değerlendirme toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkez ve ilçelerde yapımı devam eden sağlık, eğitim, spor ve alt yapı yatırımlarının yanı sıra yürütülen diğer çalışmalara ilişkin değerlendirme toplantısı valilik konferans salonunda yapıldı.

Vali Ahmet Deniz'in başkanlık ettiği toplantıya; Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Özel İdare Genel Sekreteri, ilgili kurum müdürleri ve teknik personel katıldı.

Vali Deniz'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, il ve ilçelerde eğitim, sağlık, spor ve alt yapı yatırımları konuları ele alınarak değerlendirildi.

KÖYDES projeleri ile köylerde altyapı, ulaşım, içme suyu ve diğer alanlarda köylerin eksikliklerinin giderileceğini belirten Vali Deniz, Batman merkez ve ilçelere bağlı köylerde her türlü hizmeti sunmak için çalıştıklarını ifade etti.

İlde devam eden yatırımların hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmesi ve hizmetlerde yaşanan sıkıntı, eksikliklerin giderilmesi konularında kamu kurum ve kuruluşların işbirliği içerisinde koordineli bir şekilde çalışmalarının önemine değinen Deniz, yürütülen çalışmaların takiplerinin yapılmasını isteyerek, vatandaşa zamanında hizmetlerin götürülmesi konusunda yetkililere talimat verdi.

Daha sonra il merkez ve ilçelerde yapımı devam eden yatırımlar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinin ardından toplantı sona erdi.(İLKHA) 







Bu haberler de ilginizi çekebilir