• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Seyir halindeki atık kağıt yüklü TIR yandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde seyir halindeki atık kâğıt istiflenmiş TIR alev alev yandı. Olayda TIR kullanılamaz hale gelirken, şoförü yaralanmadan kurtuldu.

Olay, saat 14.00 sıralarında Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolu'nun 95'inci kilometresinde, Yalankoz Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır istikametinden, Kahramanmaraş istikametine seyir halinde olan Ahmet Onur idaresindeki 20 APC 45 plakalı atık kağıt yüklü TIR, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı alev almaya başladı. Araçtan dumanların yükseldiğini gören sürücülerin TIR şoförünü uyarması ile aracını durduran şoför, durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri tarafından yangının bir türlü kontrol altına alınmaması nedeniyle kepçe yardımıyla TIR içindeki eşyalar boşatılarak soğutma çalışması yapıldı. Ekipler yaklaşık bir saatlik çalışma sonunda yangını kontrol altına aldı. Olayda herhangi bir yaralanma olmazken, TIR kullanılamaz hale geldi.

Karayolunu Diyarbakır istikametinden Şanlıurfa istikametine doğru trafiğe kapatan trafik ekipleri, karayolunda güvenlik önlemleri aldı. Karayolunda yaklaşık bir kilometrelik kuyruk oluştu.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Abdurrahman Uğurlu, M. Hüseyin Temel - İLKHA)






















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir