• DOLAR 32.536
  • EURO 34.78
  • ALTIN 2493.286
  • ...
SON DAKİKA
Vali Atik`ten PKK`nin öldürdüğü yaşlı köylüyle ilgili açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siirt merkeze bağlı Kemerli köyünde PKK tarafından evinden alındıktan sonra boynundan silahla vurularak ağır yaralanan 62 yaşındaki Mehmet Salih Aslan hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hastaneye gelen Siirt Valisi Ali Fuat Atik konuyla ilgili yaptığı açıklamada, silahlı saldırıya uğrayan Aslan'ın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi.

Atik, "Kemerli köyünde ikamet eden Mehmet Salih Aslan isminde bir vatandaşımız uğramış olduğu silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmiştir. Olayın öğrenilmesi müteakip olay yerine ambulans sevk edilmiş, daha sonra vatandaşımız hastaneye getirildiği zaman yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış ve vefat etmiştir." dedi.

Basında yer alan haberlere de değinene Atik, "Bazı basın yayın organlarında PKK'nın köy bastığı ve vatandaşımızı öldürdüğü şeklinde haberler çıkmıştır. Şu anda olay bizim tarafımızdan soruşturulmaktadır. PKK'nın köy basması, vatandaşımızın şehit edilmesi söz konusu değildir. Bu münferit bir olaydır, bu tip bilgilere itibar edilmemesi önem arz etmektedir, olay güvenlik güçlerimiz tarafından soruşturulmaktadır, detaylı bilgi daha sonra kamuoyu ile paylaşılacaktır." İfadelerini kullandı.  (Murat Orhan -İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir