• DOLAR 32.518
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2432.922
  • ...
Türkiye ve dünya gündemi - 10. 09. 2017
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANKARA - (AA) Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi. 

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'da

- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Astana Deklarasyonu'nun kabul edilmesinin ardından devlet ve hükümet başkanları onuruna verilecek resmi öğle yemeğine iştirak edecek.

2- Başbakan Binali Yıldırım, 736. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'ne katılacak, sivil toplum kuruluşları ve iş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelecek.

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bakırköy İspirtohane ve Çankaya Belediyesi İsmet İnönü Parkı açılış törenlerine katılacak.

4- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Boğazlıyan Şeker Fabrikası'ndaki hasat başlama törenine katılacak.

5- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Kahramankazan ilçe teşkilatı olağan kongresine iştirak edecek.

6- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Kayseri Tomarza Dadaloğlu Kültür ve Sanat Şenlikleri" ile Konya Meram Belediyesinin kentsel dönüşüm projesi kapsamında düzenlediği programa katılacak.

7- Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü'nün (BMDTÖ) 22. Genel Kurul Toplantısı'na katılmak üzere yapacağı Çin ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak.

8- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Valiliği, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, DSİ tesisleri toplu temel atma merasimi ile orman mahallelerine kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikaları dağıtım törenine katılacak, Zeytinköy Mahallesi'nde incelemede bulunacak.

9- Myanmar'ın Arakan eyaletinde yaşayan Müslümanlara yönelik şiddet olayları takip ediliyor.

10- Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz izleniyor.

11- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir