• DOLAR 32.83
  • EURO 35.458
  • ALTIN 2520.938
  • ...
Muş'ta ailesini katleden güvenlik görevlisi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Muş'ta ailesinden 5 kişiyi katleden özel güvenlik görevlisi Mehmetcan Aykan, bir akrabasının ihbar etmesi sonucunda jandarma ekiplerince yakalanarak tutuklandı.

İhbarla yakalanan özel güvenlik görevlisi, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı. Aykan, güvenlik gerekçesiyle aracın içerisinde muayene oldu.

Muş'ta bir buçuk yaşındaki oğlu, eşi ve 3 akrabasını öldürdükten sonra kayıplara karışan Aykan, bir akrabasının ihbarı sonucunda jandarma ekiplerince Karaağaçlı beldesindeki bir evde sabaha karşı yakalanmıştı.

Sabah saatlerinde cinayetin işlendiği iki eve getirilerek tatbikat yaptırılan Aykan, götürüldüğü jandarma komutanlığındaki işlemlerinin ardından zırhlı araçla Muş Devlet Hastanesine götürüldü.

Güvenlik gerekçesiyle araçtan indirilmeyen Aykan, araca gelen doktor tarafından muayenesi yapıldıktan sonra Muş Adliyesine götürüldü.

Muş merkeze bağlı Sungu Beldesi Kültür Mahallesi'nde ikamet eden özel güvenlik görevlisi 33 yaşındaki evli ve 4 çocuk babası Mehmetcan Aykan, 7 Ağustos akşamı nöbetten çıktıktan sonra 1 buçuk yaşındaki oğlu Musab ile eşi Ayten, kız kardeşi Sultan, ağabeyinin eşi Vahide ve amcasının gelini Besra'ya rastgele ateş ederek öldürmüştü.

Yaklaşık 3 saat ifade veren Aykan, tutuklanma talebiyle sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (Ayetullah Tarhan - İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir