• DOLAR 32.617
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2498.685
  • ...
Kızıltepe`deki yaz kurslarında 2 bin öğrenci eğitim gördü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2016-2017 eğitim ve öğretim yılının ardından Mardin'in Kızıltepe İlçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan yaz kurslarında Kur'an-ı Kerim kursuna 55, basketbol kursuna 90, voleybol kursuna 120, futbol kursuna 240, badminton kursuna 80, hentbol kursuna 70, yüzme kursuna bin 200, İngilizce kursuna 58, wushu kursuna 41 ve atletizm kursuna 88 çocuk katılarak, eğitimlerini başarıyla tamamladı.

Kapanış programına katılan Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş, "1. Yaz Spor Okulu'nu tamamlayan çocuklarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu yıl birçok öğrencimiz belediyemizin 1. Yaz Spor Okullarına ve farklı branşlarda açmış olduğumuz kurslarımıza katılarak başarı ile tamamladılar. Kurslara katılan tüm çocuklarımızı kutluyorum. Yaz boyunca çocuklarını bizlere emanet ederek, kurslarımıza gönderen ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Toplamda 2 bin 42 çocuğu sportif aktivitelerle buluşturmanın mutluluğunu da yaşıyoruz. İnşallah bundan sonra da çocuklarımız ve gençlerimiz için, siz kıymetli Kızıltepe halkı için dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Programın sonunda kurslara katılan çocuklara top hediye edilirken, Kur'an-ı Kerim kursunu bitiren çocuklara ise Kur'an-ı Kerim hediye edildi. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir