• DOLAR 32.528
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2422.931
  • ...
Traktör kazasında ağır yaralanan kız hayatını kaybetti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sakarya'nın Hendek ilçesinde 21 gün önce traktörün dereye yuvarlanmasıyla meydana gelen kazada ağır yaralanan Songül Çapat (15), hayatını kaybetti.

18 Ağustos'ta Hendek ilçesinde işçileri taşıyan traktörün sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu aracın devrilerek dereye düşmesiyle meydana gelen kazada annesini kaybeden ve kendisi de ağır yaralanan Songül Çapat, tedavi gördüğü Sakarya Devlet Hastanesinde saat 07.00 sıralarında hayatını kaybetti. Çapat'ın, geçtiğimiz yıl 8'inci sınıfı bitirdiği öğrenildi.

Çapat'ın cenazesi Mardin'e getirildikten sonra merkez Artuklu ilçesine bağlı Kütüklü Mahallesi'nde (Kurrıma köyü) annesi Çiçeği Çapat'ın (39) yanında defnedilecek.

Hatırlanacağı üzere, Sakarya'nın Hendek ilçesinde 18 Ağustos'ta Mardinli fındık işçilerini taşıyan traktörün devrilmesi sonucu Şengül (50) ve Nildanur Akman (13), Çiçeği Çapat (39), Bahar (15) ve Bedran Çağatay (54) ile Faruk (38) ve Gülistan Boz (18) hayatını kaybetmiş, 9 kişi de yaralanmıştı. (Mehmet Aslan - İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir