• DOLAR 32.438
  • EURO 34.458
  • ALTIN 2487.041
  • ...
Gaziantep`te 12 kapkaç şüphelisi tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep'te 25 ayrı kapkaç olayına karışan motosikletli 25 şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 17 kişiden 12'si tutuklandı.

Kentte son zamanlarda motosikletle artan kapkaç olayları ile ilgili il emniyet müdürlüğü tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı. Kapkaç olaylarının meydana geldiği bölgelere resmi ve sivil ekipler yerleştirilirken, olay yerleri ve yakınındaki ev ile iş yerlerinin güvenlik kameralarındaki geri dönüş görüntüleri incelendi.

Olayların meydana geldiği güzergâhlar üzerinde geçmişe dönük güvenlik kamera görüntülerini de inceleyen polisin çalışmaları sonucu olayları gerçekleştiren 17 şüpheli yapılan çalışmalar sonucu yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin gerçekleştirmiş oldukları bu olaylarda, 25 kişinin 24 adet cep telefonu ve 40 bin TL parasının kapkaç yapılmak suretiyle alındığı tespit edildi.

Şüphelilerden elde edilen ve çaldıkları 40 bin TL ile 5 adet cep telefonu, olayların mağdurlarına teslim edildi.

Olayların mağduru 25 kişi tarafından teşhis edilen 17 şüpheliden 12'si tutuklanırken, diğer 8 kişinin de yakalanması çalışmaların devam ettiği belirtildi. (İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir