• DOLAR 32.39
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2325.83
  • ...
Vanlı kırtasiyeciler hazırlıklarını tamamladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2017-2018 eğitim ve öğretim yılının 18 Eylül 2017 tarihinde başlayacak olması dolayısıyla Vanlı kırtasiyeci esnafı, sezon hazırlıklarını tamamlayarak, ders zilinin çalmasına bir hafta kala yoğunluğun artmasını beklediklerini belirtti.

15 yıldır bu mesleği icra ettiğini söyleyen Rıfat Sekvan, geçmiş yıllara göre bu yıl fiyatların daha uygun olduğunu ifade etti.

Sekvan, "Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Eksikliklerimizi hemen hemen tamamladık. Bu işi 15 senedir yapıyoruz. Müşterimiz bayağı memnun. Malzemelerimiz kaliteli ürünlerden oluşmaktadır. Amacımız ayın 18'inde iyi bir çalışma yaparak, müşteriyi fiyatlardan memnun etmek. Geçen yıla göre yüzde 10-15 civarında indirimlerimiz var." dedi.

Kısa bir süre sonra yoğunluğun başlamasını temenni eden Mehmet Halil Timurtaş ise "Bayram hazırlığına başladığımız gibi kırtasiye sezonuna da dopdolu bir şekilde başladık. Halkımız ve gelecek olan müşterilerimiz için reyonlarımızı her markaya göre doldurduk. Markaya önem ve özen göstermekteyiz. Fiyatlarımıza en asgari şekilde kâr oranı bırakarak, dışarıya göre daha uygun ve daha cazip hale getirmeye çalıştık. İnşallah önümüzdeki hafta sonu ile beraber kırtasiye yoğunluğunun başlamasını temenni ediyoruz. Gelecek olan yoğunluğu karşılayacak kapasitede çalışmalarımız devam ediyor." şeklinde konuştu. (Erkan Karadağ, Suat Tink - İLKHA)




















 

Bu haberler de ilginizi çekebilir