• DOLAR 32.51
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2434.749
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 13 Mart 2012 Salı günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Batman Basın.Com; `Toprak Evler Tehlike Saçıyor`
Batman Kozluk İlçesinde farklı nedenlerden dolayı terk edilen veyahut artık ikamet edilmeyen toprak evler yağan yoğun kar ve yağmurdan dolayı bir bir yıkılıyor.

`Şartlı Nakit Transferinde Her Defasında İzdiham`
Öğrenci ailelerine verilen eğitim yardımları defalarca basına yansıdığı halde Batman`da izdihama neden olmaya devam ediyor.

Batman Barış Gazetesi; `Roketlenen Aracın Vergisi Çıktı!`
1992 yılında uzun namlulu silah ve roketlerle saldırıya uğrayan ardından çıkan yangınla kül olan köy minibüsüne 20 yıl sonra 5 bin TL`lik vergi çıktı.

`BATSO Otomotivcileri Dinledi`
BATSO 2010- 2012 Stratejik Plan Yürütme Kurulu tarafından hafta sonu Villa Parkta Otomotiv Sektörü ile kahvaltı yemeği eşliğinde toplantı gerçekleştirildi.

Batman Gazetesi; `Sorunlar Masaya Yatırıldı`
BATSO 2010- 2012 Stratejik Plan Yürütme Kurulu, Otomotiv Sektörü ile kahvaltıda bir araya geldi. BATSO Başkanı Osman Nasıroğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, BATSO Stratejik Plan Yürütme Kurulu, ABİGEM, KOSGEB, KGF Batman İl Temsilcileri ile Otomotiv Sektörü Temsilcileri katıldı.

`Öğrencilere Çanakkale`yi Anlattı`
Yenilmez Sanat Merkezi tarafından düzenlenen "Tüm Batman`ı Çanakkale`ye götüremiyorsak, Çanakkale`yi Batman`a getirelim" projesinde renkli görüntüler ortaya çıktı. Çanakkale Savaşı gazisi Hüseyin Kaçmaz`ın oğlu emekli öğretmen Turgut Kaçmaz (75) sergiyi gezen öğrencilerle bir araya geldi.

Batman Postası; `Hasta ve Hasta Yakınlarına Soluk Aldıracak Bir Proje`
Batman Belediyesi kente yeni yeşil alanlar kazandırma çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Başkanvekili Serhat Temel Park Bahçe Müdürlüğünün yeşil alana dönüştüreceği Bölge Hastanesi yanında bulunan alanda incelemelerde bulundu.

`Kavgadan Cephanelik Çıktı`
Bayındır Mahallesinde iki grup arasında çıkan kavgaya karışanları gözaltına alan polis, şahısların üzerinden cephaneliği andıran silah mühimmatı buldu.

Batman Mezopotamya Gazetesi; `Tarih ve Yaşam Topluluğu Mardin Gezisinde`
Batman Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Tarih ve Yaşam Topluğu (TYT) 10 Mart Cumartesi günü, 95 üyesiyle Mardin`e gezi düzenledi.

`Mehmet Akif Ersoy Anıldı`
Batman İMKB Lisesi, istiklal şairi Mehmet Akif Ersoy`u anma etkinliklerinde şiir ve kompozisyon dallarında birinci olanlara ödülleri verildi.

Batman Pusula Gazetesi; `Aracın Lastiği Patladı; 3 Yaralı`
Batman Diyarbakır il sınırında seyir halinde gitmekte olan seyir oto lastiğinin patlaması sonucu takla attı. Meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

`Savaş Topuna Yoğun İlgi`
Çocuklar Çanakkale savaşında kullanılan savaş topuyla ilk kez buluştu ve savaş topuyla ilk kez oynama fırsatları oldu.

Batman Medya Gazetesi; `Dul Maaş İzdihamı`
Batman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında yeni çıkan kararnameyle dul kadınlara maaş verilmesiyle ilgili başvuruların alınmaya başlanmasının ardından izdiham oluştu.

Batman Doğuş Gazetesi; `Borç Yüzünden Cinnet Geçirdi`
Borçları nedeniyle cinnet geçiren baba çocuklarının boğazına bıçak dayadı. Olay yerine gelen polis babayı gözaltına, çocukları ise koruma altına aldı.


Batman Umut Gazetesi; `Tarih ve Yaşam Topluluğu Mardin Gezisinde`
Batman Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Tarih ve Yaşam Topluğu (TYT) 10 Mart Cumartesi günü, 95 üyesiyle Mardin`e gezi düzenledi.

Batman Çağdaş Gazetesi; `Vakfa hücum!`
Mesainin ilk gününde dul kadınlar izdiham oluşturdu. Dul kadınlara aylık 250 lira maaş verileceği haberi alanlar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`na akın etti. Mesainin ilk gününde Vakfın önü ana-baba gününe dönüştü.  

 

Veysi Rüzgar - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir