• DOLAR 32.554
  • EURO 35.051
  • ALTIN 2429.493
  • ...
Tayini çıkan Çınar Kaymakamı veda yemeği verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tayini Rize'nin Pazar ilçesine çıkan Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı mülki amirler, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların katıldığı veda yemeği verdi.

Diyarbakır Hipodromunda verilen veda yemeği programına AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Diyarbakır Vali Yardımcısı Kürşat Güleryüz, HÜDA PAR İlçe Başkanı Abdurrahman Tekdal, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Arzu mülki amirler, siyasi parti temsilcileri, vatandaşlar katıldı.

Programda bir konuşma yapan tayini çıkan Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı, "Görev günümün son gününde bir mülki idare amiri olarak Diyarbakır'a veda ediyorum. Tabi bunun ismini veda koymak biraz zor oluyor bizim için. Diyarbakır benim gönlümde, ruhumda unutamayacağım izler bırakmıştır, unutamayacağım dostluklar bırakmıştır. Buraya gelmeden bu dostlukları tanımadan bu fani dünyadan göçüp gitmiş olsaydım eksik olarak bir şeyleri bu dünyada yaşamadan, eksik olarak gideceğimim rahatlıkla söyleye bilirdim." dedi.

Kaymakam Şanlı geçen yıl ağustos ayında elinden kazara silahlı yaralanma olayını hatırlatarak, "Tabi bu unutamadığımız aynaya bakıp ta hatırlayacağımız birde parmağımız var. Ama unutamıyorum derken bunu kast etmemiştim. Sizlerin bir kardeşi olarak bundan sonra ki görev yaptığımız yerlerde biliniz Çınarlı, Diyarbakırlı bir dostunuz, kardeşiniz, bir ağabeyiniz var. Her ne zaman yolunuz düştüğünde, bir sıkıntınız olduğunda bizleri yanınızda görmeniz, bizleri unutmamanızı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Program verilen yemek ve kaymakama verilen hediyeler ile sona erdi. (Vedat Aydın-İLKHA)   















Bu haberler de ilginizi çekebilir